Project Description

Silicon Valley Bank Offices

The assignment
The California-based financial services company Silicon Valley Bank moved into a new space designed to reflect their main clientele, wineries. With details of reclaimed wood, the area uses natural light in the open office space. Other areas include a breakroom, interior offices, foozeball area, reception lobby, huddle rooms, conference rooms, and phone rooms.

 

Highlights

  • The lobby features a custom wooden wall, terrazzo floors, and unique geometric light fixtures.
  • The space is infused with the company colors and the natural-feel of wood.
  • High-end kitchen equipment and a specialty wine rack finish the space.
  • Meeting rooms are used for collaborative space, as well as a change of scenery from the open office floorplan. Each room has its own character, whether with a full boardroom table or standing-height tables.

Project Type:
Corporate Interior

Size:
5,162 SF

Location:
Atlanta, GA

Real Estate:
Second generation Class A Office

Style:
Modern, branded

Designer:
HLG Studio

Owner:
Crocker Partners

Construction Manager:
Colliers International