Project Description

Sage Software Office Construction

The assignment: Sage Software, a supplier of accounting and payroll software to the business community worldwide, intends to modify their existing, aged, partitioned, operationally segregated office environment to a new, cutting edge, open, colorful and collaborative office environment that will empower Sage to deliver amazing results for its customers.

The curveball: From the get-go, the schedule was going to be a challenge for this fast-tracked project with unique finishes. Leapley’s team came up with a logistics plan to keep the project moving forward and accommodate design changes.

Highlights

  • The design consolidates offices split over two buildings into one unique space with includes over 20 different floor coverings including grass-like carpeting as well as treehouse structure huddle rooms.
  • The façade gets a facelift with a structural awning and backlit branding.
  • The awesome café area is decorated with earth-y materials and has an operable garage door that opens to the patio.
  • On the patio, there is outdoor covered seating, custom fencing, and AstroTurf for gatherings and lawn games.

Architect:
ASD | SKY

Client:
Sage Software

Project Type:
Corporate Interiors

Size:
91,600 SF

Location:
Lawrenceville, GA

Style:
High-end technology space

Photographer:
Darris Lee Harris Photography